Monthly Archives: January 2014

January 27, 2014

почивка в Гърция, почивка, почивка на море, почивка в България, почивка през лятото, екскурзия, почивка извън България
Гладки плажни ивици и отпускарско настроение ви очакват през идващата лятна почивка на остров Халкидики. Престоите на тази слънчева гръцка земя се свързват с неповторими гледки, чисти плажни ивици, кристално чисти води на приятно топлото Егейско море. Местата за отсядане в Халкидики, Гърция варират от традиционни гръцки къщурки, превърнати в семейни хотелчета, през апартхотели до луксозни хотели на самия бряг на Средиземно море.
ваучери за почивка

Халкидики се простира навън от сушата под формата на тризъбец. Най-западно разположеният от трите ‘зъба’, популярен с нетрадиционното име Касандра, е много добре развит във всякакво отношение и се е превърнала в желана дестинация за туризъм. Екскурзиите на Халкидики, Гърция в съзнанието на туристите са свързани с любезно обслужване, интересен нощен живот и чудесни морски пейзажи.

Ситония е по-добро местенце за усамотение, отколкото Касандра, но гледката тук ще спре дъха ви още от пръв поглед с множеството маслинови дръвчета, боровите гори, които допълват тези пейзажи и скрити морски заливчета. Последният от ‘тризъбците’ на полуострова е потайният Атон, който със сигурност ще прибави малко мистерия към вашата ваканция в Халкидики.

January 27, 2014

почивка в Гърция
Ако проявявате интерес към евтино и красиво място за къмпинг, но но сега ви се иска да попътувате малко повече и да излезете извън страната, Гърция е примамлива алтернатива на тази мисъл и ви очаква.
екскурзии

Тази страхотна страна, популярна с превъзходното ниво на туристическо обслужване, които предоставя, може да ви изненада приятно и с условията за къмпинг и море в Гърция. Местата за палатки в държавата са много добре уредени и снабдени така, че да не ви липсва нищо. За вашето приятно къмпингуване може да изберете площ, където да останете – по-слънчево или по-сенчесто, а също така да си наемете каравана от самия къмпинг, ако не разполагате със собствена.

Друг вариант на почивка е да си наемете къщичка – тип бунгало. Там ще намерите отлични условия за почивката на семейството ви на примамливи цени. Хижите са снабдени с комфортни легла, отделни баня и тоалетна с топла вода, а също така там има условия за собственоръчно приготвяне на храна. За вашите дечица са предвидени катерушки и пързалки, така че те определено няма да скучаят. Тези, които обичат да шофират и са дошли в слънчева Гърция с личните си превозни средства, могат спокойно да обикалят околностите и да разглеждат забележителностите на тази страна.

Освен това, може да комбинирате приятното с полезното като купите храна и каквото ви е необходимо.В Гърция на море – това определено изглежда незабравимо и ако все още се питате дали си заслужава, ние ви дадем отговор – несъмнено.Гърция ще ви предложи чисти плажни ивици, прекрасни възможности за почивка, приятно прекарване и културен туризъм.