Monthly Archives: May 2015

Избор на хотел – как да подходим?

Много хора тръгвайки на път се чудят по какво да познаят един добър хотел. Понякога може да ни се наложи да изкараме няколко седмици, даже месеци в друг град, и следователно правилният избор на хотел е една много важна част от незабравимото ни прекарване. В следващите реда са споменати основните и най-съществени удобства, които да търсим в един подходящ хотел без значение дали става дума за Велинград, Варна, Рим или Ню йорк.

Леглото. Почивката е това, за което сте тук преди всичко. Много хотели подменят остарелите матраци, с хубави топ матраци. Те освен това заменят безполезните кувертюри за легло с ватирани одеяла и слагат допълнителни възглавници от различни видове като например пера, пух, пянапяна / пераи така може да намерите най-удобната за вас възглавница.Ако става въпрос за семейно пътуване, насочете се към хотел, който предлага на своите посетители стаи със спални, вместо двойни легла.

Отопление Или Климатик. Търсете хотел, който предлага кл. системи с отделен климатик за всяка стая. Много е неприятно да станете в 3 сутринта и да откриете , че климатикът не работи и в стаята е някаква неописуема жега.

Басейн за любителите на плуването. Много летуващи включват плуването в любимите си методи за релакс. Това освен това е добър начин за справяне със стреса. Ако се предлагат хубави хидро-масажи с гореща вода, това също така може да помогне за отпускане и релакс на посетителите. Един закрит горещ басейн наистина предлага безкрайни опции за релаксиране.

Банята. В някои хотели не се предлага възможността за самостоятелна баня. Ако все пак сте се насочили към хотел предлагащ стаи с баня в тях, това е което трябва да ви интересува : Добро налягане на водата, хавлии, които не са неприятни на допир, шампоан, сапун.

Мини – кухня. Добре би било да има хладилник (с фризер) в стаята ,в който най-малкото да охладите минералната си вода. Чиста микровълнова фурна е също бонус за претопляне на неизядена храна от предишния ден или готова храна, когато не ви се ходи по ресторанти.

Ако търсите изгодни екскурзии до Франция, доверете се на GPTravel.bg.