Monthly Archives: December 2017

Разкажи ми какви точно обувки има избраника ти, за да ти кажа какъв точно е по душа

sportswearЧували ли сте, че обувката не е само лице на показност и стил. Обувката е в състояние значително да разкрие за стопанина си. Според доста психолози дори формата на износената обувка може да ни каже много повече за притежателя, отколкото самите реплики изречени на първата среща.

Както по качеството на материали и марката обувки, да разберете за социалното положение и статуса на господина насреща, ще е възможно да узнаете и от производителя.

Мъжки маратонки – това е обувката на всеки един уважаващ себе си мъж.

И в този случай въобще не обсъждаме мъжа, позволяващ си да нахлузи маратонки, за да отиде на работа в офиса, а за онзи който всяка сутрин се грижи за здравето и тонуса си.

Спортни кецове – безсъмнено е класическата спортно насочена обувка, като освен приятна е доста искана от повечето. Такава обувка възможно е да притежава всеки един мъж, най-малкото за използване в свободното време.

Стилни кожени обувки – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако Вашият човек има подобни обувки или още по-високо вдига летвата с оригинални модели от кожа на крокодил, то значи отсреща имате представител на силния пол, който е доста придирчив.

Туристически обувки – тази е обувката на съвременния авантюристичен тип мъж. Ако наистина познавате господа, който в 70% от случаите използват подобни обувки, то в такъв случай сте хлътнали и по природолюбител и може би дори еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, които държат на класиката и удобството, избират именно тези обувки. Такива мачовци обичат социалния живот, срещи с приятели и даже са сърцето на компанията.