Monthly Archives: February 2019

Възможно ли е да разтълкувате сънищата със съдействието на съновник?

horoscope

Сънищата за тълкуване е нужно да се разделят. Ако сънят ви е смутен, минава точно като на филмова лента като вие сами не участвате в този „сценарий” – точно този сън е безсмислен. Съновидението, върху което е нужно да се концентрирате, е ред да остави белег във вашата памет. Сигурно не бихте могли да се сетите за пълния сюжет, а само и единствено отделни части. Действително и най-малкия детайл или частица от съня е необходимо да направи своя диря в сърцето ви.

Препоръка при разгадаване на сънищата: Предимно сънят, който е преизпълнен с чувство и не ви дава мира, би могла да ви води. Пророческият сън притежава характерна сантиментална украска, която не би могла да се преразкаже със слова.

Не се силете да преглеждате книгата за гадаене на сънища. Доста набързо се разтълкуват събития, които са емоционално украсени и имат контакт с абсолютно човешки чувства. Реалните и големи чувства са светлината по уличките на живота ни.

Съвсем възможно е сънуваното от нас да стане частица от действителния живот. Всяка една нощ човек има сън, но в повечето случаи, веднага след като се събуди, не се сещаме за абсолютно нищо. Правилното анализиране на съновидението е умение. Необходимо е от огромното количество сънувано да успеете да прецедите важното съдържание.

Изключително рядко в сънищата ни присъстват цветове, миризми, звуци и вкусови усещания. Появяването им в съновидението на абсолютно всеки човек е от огромен смисъл и в повечето случаи внася яснота за събития от бъдещето.

Направете дневник на съновиденията си. Внимателно селектирайте именно тези детайли, където са подходящи за гадаене. Прегледайте в съновника подходящият знак, отнасящ се до определен предмет, обект на сънищата си. И безпроблемно следвайте правилата, правилни за всяка творческа дейност.

Потенциални примера от съновника: гора – тревога; възвишение – препятствие; мъглявина – неизвестност; рояк птици – гости;…

Не приемайте съня напълно. Съновиденията са лишени от здрав смисъл, последователност и логика. Логиката на изкуството коренно се отличава от логичността на реалния живот. Всичко това, което сънуваме, е играене на нашето собствено подсъзнание. Нашето собствено подсъзнателно мислене е лишено от здрав смисъл и логика.