January 27, 2014

почивка в Гърция, почивка, почивка на море, почивка в България, почивка през лятото, екскурзия, почивка извън България
Гладки плажни ивици и отпускарско настроение ви очакват през идващата лятна почивка на остров Халкидики. Престоите на тази слънчева гръцка земя се свързват с неповторими гледки, чисти плажни ивици, кристално чисти води на приятно топлото Егейско море. Местата за отсядане в Халкидики, Гърция варират от традиционни гръцки къщурки, превърнати в семейни хотелчета, през апартхотели до луксозни хотели на самия бряг на Средиземно море.
ваучери за почивка

Халкидики се простира навън от сушата под формата на тризъбец. Най-западно разположеният от трите ‘зъба’, популярен с нетрадиционното име Касандра, е много добре развит във всякакво отношение и се е превърнала в желана дестинация за туризъм. Екскурзиите на Халкидики, Гърция в съзнанието на туристите са свързани с любезно обслужване, интересен нощен живот и чудесни морски пейзажи.

Ситония е по-добро местенце за усамотение, отколкото Касандра, но гледката тук ще спре дъха ви още от пръв поглед с множеството маслинови дръвчета, боровите гори, които допълват тези пейзажи и скрити морски заливчета. Последният от ‘тризъбците’ на полуострова е потайният Атон, който със сигурност ще прибави малко мистерия към вашата ваканция в Халкидики.